Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Edremit Belediyesi Akçay'ı yaza hazırlıyor

Edremit Belediyesi Akçay

Edremit Belediyesi tarafından Akçay Mahallesi'nde yaz sezonu öncesinde bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Edremit Belediyesi tarafından Akçay Mahallesi’nde yaz sezonu öncesinde bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları başlatıldı.
Edremit Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tatil yöresi Akçay Mahallesi’nde bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarına başlandı. Özelikle kordon yürüyüş yolu üzerindeki halkın ortak kullanıma ait olan alanlarda çalışmalara hız verildi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit’i tüm mahalleleri ile bir bütün olarak değerlendirdiklerini ve havaların düzelmesi ile ilçe genelinde ki çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirterek “Özellikle yaz mevsiminde yoğunluğun yaşandığı sahil bölgelerimizde ki eksiklikleri ve yeni düzenlemeleri yaz sezonu öncesinde bitirmek için çalışıyoruz. Akçay, Altınoluk, Güre ve Zeytinli Mahallelerimizde çalışmaları bir an önce tamamlayıp, vatandaş larımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” dedi.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli